Klusbedrijf voor binnen en buiten

Welkom bij klusbedrijf
Terry van leeuwen

Uw klusbedrijf voor de regio Westland en Den Haag, Zuid-Holland. Als klusbedrijf nemen wij kleinere klussen tot totaalrenovatie aan. Bijvoorbeeld het afwerken van uw nieuwbouwwoning of renovatie van uw bestaande woning. Van verlaagd plafond (met verlichting) tot het realiseren van een badkamer of vliering op zolder. Wij staan voor u klaar.

Volg onze mooiste klussen op:

01

Nederlands klusbedrijf

Een ervaren klusbedrijf in de omgeving van het Westland en Den Haag. Maak snel kennis met ons en wie weet staat onze klusbus binnenkort bij jou op de stoep.

Over ons

it's all in the details

Met oog voor wens & detail

02

Services

Als klusbedrijf bieden wij allerlei klussen aan voor uw interieur, woning en tuin. Bekijk al onze werkzaamheden.

Onze services

Klusbedrijf Den Haag 30+km

Klusprojecten

Dit klussen wij

Totaal oplossing

Klusbedrijf T. van Leeuwen ontzorgt u met allerlei klussen in en rond het huis. Ontvangt u binnenkort de sleutel van een nieuwbouwwoning? Wij staan voor u klaar en helpen u bijvoorbeeld met: plaatsen verlaagd plafond (incl verlichting), het stucen van wanden of plafond, plaatsen van extra wanden (incl afwerking) of een pvc vloer leggen (incl egaliseren). Ook voor uw bestaande woning bieden wij hulp met allerlei klussen: verbouwing van een badkamer of wc, het aanbrengen van pleisterwerk of betoncire, het plaatsen van een vliering op zolder of het plaatsen van (maatwerk)meubels.

Onze Services

Nieuwbouw afbouw

 Plafond verlagen

Zolder vliering

Vloer egaliseren

Afstucen woning

Spuitklaar / Behangklaar

Muren Airless Spuiten

Verduurzamen

Isoleren

Tuin aanleg

Interieur op maat

Vloer egaliseren

Project

Zolderverbouwing

Bij deze nieuwbouwwoning hebben wij de zolder voorzien van een vliering, 2 slaapkamers en een washok. Daarnaast zijn de geplaatste dakkapellen afgetimmerd. In de nieuwe wanden is electra geplaatst naar wens van de klant waarna deze behangklaar zijn opgeleverd. Na het plaatsen van de vliering zijn de plafonds voorzien van stucwerk en zijn deze spuit-/sausklaar opgeleverd. En natuurlijk hebben we aan de verduurzaming gedacht door de wanden en plafonds te isoleren.

Klusbedrijf T. van Leeuwen

Onze Klanten

Net verhuist, nieuwe woning! Klusbedrijf T. van Leeuwen, gevraagd om onze woonkamer aan te pakken. Zoals het verlagen van het plafond, het plaatsen van het tv meubel. Bekijk het project!

Klant