Klusbedrijf Den Haag

Bent u opzoek naar een allround klusbedrijf voor binnen en buiten huis? In de omgeving Den Haag, Zuid – Holland is het klusbedrijf T. van Leeuwen veel actief. 

Klusbedrijf T. van Leeuwen is bij uitstek een geschikt klusbedrijf voor uw klussen in huis en tuin. Als klussers hebben wij vele jaren ervaring en altijd een leuke reactie gehad op ons werk. Door de voldoening van onze passie hebben we besloten om een eigen bedrijf op te zetten.Uiteraard zij wij altijd opzoek naar nieuwe klussen. 

Zoekt u een klushulp als interieurstylist of handige klusjesman voor in huis, vraag een offerte aan of stel je klusvraag via het contact formulier. Ook voor een flink karwei, klushulp nodig? Of wilt u graag meehelpen en samen de klus of kleine klusjes aanpakken dat kan! Ook voor het kiezen van een leuke woonstijl.

Zoals: Woonkamer inrichten, interieur design, interieuradvies, interieuren, huis inrichten, industrieel interieur, interieurontwerp in verschillende stijlen: Bohemian, modern, eclectisch, industrieel. 

Welke woontrend wilt u graag in huis halen?

 

Bekijk alle onze klus services

Klusbedrijf T. van Leeuwen

Klusbedrijf Den Haag

Klusbedrijf T. van Leeuwen Woonkamer vloer tafel plafon

Moet er geklust worden? Klusbedrijf Omgeving Poeldijk & Den Haag

Ons klusbedrijf in Den Haag voor voornamelijk veel particulieren projecten en de afbouw van nieuwbouw woningen.

Bekijk alle onze klus services

Mocht u geïnteresseerd zijn om het interieur aan te passen naar wens, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvraag